Zorgtoeslag Online

Privacy

  • Privacy

  • Privacybeleid Zorgtoeslag.online

    Versie 0.1

    Deze pagina is voor het laatst aangepast op 01.09.2016

  • Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

  • Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Zorgtoeslag.online. U dient zich ervan bewust te zijn dat Zorgtoeslag.online niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren Zorgtoeslag.online respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

  • Ons gebruik van verzamelde gegevens

    Gebruik van onze diensten

    Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Zorgtoeslag.online of die van een derde partij( Belastingdienst.nl). Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

  • Communicatie

    Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Zorgtoeslag.online of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

  • Cookies

    Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandtjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Zorgtoeslag.online of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internet gebruik.

  • Doeleinden

    We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

  • Derden

    De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

  • Veranderingen

    Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

  • Keuzes voor persoonsgegevens

    Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

  • Aanpassen/uitschrijven communicatie

    Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

  • Cookies uitzetten

    De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en – services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

  • Vragen en feedback

    We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

    Zorgtoeslag Online

    Amethistdijk 167

    4706AW

    Roosendaal

    Email adres info@zorgtoeslag.online

    Voor Zorgtoeslag.online is een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van gebruikers van groot belang. Ten aanzien van de verwerking van deze gegevens we handelen volgens de toepasselijke wet- en regelgeving. Voor het gebruik van onderdelen van deze site zal Zorgtoeslag.online bepaalde gegevens van gebruikers vastleggen in een bestand.

    Zorgtoeslag.online gebruikt en bewaart uw persoonsgegevens en de gegevens met betrekking tot de verwerking van aanvragen om de dienst zo optimaal te kunnen laten verlopen. Door gebruik te maken van de dienst van Zorgtoeslag.online verleent u tegelijkertijd toestemming om uw gegevens op te slaan. We gebruiken deze gegevens om web statistieken te ontwikkelen en onze dienstverlening te optimaliseren, u te informeren over de activiteiten van Zorgtoeslag.online en het doen van andere aanbiedingen van vergelijkbare producten en/of diensten.

    Ook is het mogelijk via voornoemd adres inzage te krijgen in de gegevens die Zorgtoeslag.online heeft geregistreerd en voor eventuele correctie daarop indien deze gegevens foutief of onvolledig zijn.

    We informeren u via deze weg over het gebruik van cookies op de website. Cookies zijn kleine bestanden die met pagina’s van deze website worden meegestuurd naar uw browser. De cookies worden opgeslagen op de harde schijf van uw computer. Deze cookies worden gebruikt, zodat wij u bij een volgend bezoek aan onze website kunnen herkennen.

    Zorgtoeslag.online garandeert je dat we met jouw persoonlijke gegevens heel zorgvuldig om gaan. We geven ze niet aan anderen, behalve aan financiële instellingen of leveranciers waarvan je informatie, een offerte of een financieel product via ons hebt aangevraagd.

    We houden ons in alle gevallen aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens.